Waarom 360 graden productfoto's gebruiken?

Waarom zou ik 360 graden productfoto’s te gebruiken op mijn website?

Potentiële klanten die jouw website bezoeken,  ervaren niet hoe het is om het product fysiek te bekijken. Het is een fundamenteel nadeel van je online winkel ten opzichte van een fysieke winkel. Toch is dit gevoel te evenaren door 360 graden productfoto’s te gebruiken.

In een fysieke winkel kunnen mensen een product aanraken en bekijken vanuit elke mogelijke hoek. Het contrast tussen de fysieke winkel en de statische foto (niet interactief) die je laat zien in je online winkel is groot. 

360 graden product fotografie voor bedrijf

Toon je producten perfect zichtbaar vanuit alle hoeken!

Wat is dan de oplossing voor jouw online winkel om met deze fysieke winkel te kunnen concurreren? Toon je product perfect! Dit is de reden waarom webshops hard op weg zijn om hun producten met het gebruik van 360° te tonen. Het is een instrument dat niet alleen de mogelijkheid biedt om het product vanuit elke hoek te kunnen bekijken, maar de interactie die de bezoeker met het product heeft zorgt voor het gevoel dat het meest lijkt op het werkelijk in handen hebben van een product.

Laat jouw webshop voorop lopen t.o.v. concurrenten!

Ga jij als webshop eigenaar wachten totdat de concurrentie deze manier van presenteren gaat gebruiken óf ga je nu al de stap nemen met dit onderscheidend vermogen?

Creativefotos verzorgt voor een aantrekkelijke prijs 360 animatie’s die razendsnel in de webshop geladen zijn, én zorgt voor betere vindbaarheid van je product op het web! Je beschikt over 36 óf 72 High Quality foto’s én is de productrotatie te gebruiken op uw social media kanalen.