De perfecte 360 animatie van uw product

360 product fotografie

Bij een 360 fotografie kunt u uw product rondom laten fotograferen en afspelen.

 

Wat is 360 graden fotografie

 

De definitie kan niet eenvoudiger zijn: het is een fotografie die bestaat uit het vastleggen van afbeeldingen en scènes vanuit verschillende hoeken, wat resulteert in een bolvorm. Kortom: alles om je heen wordt vastgelegd in een totaal realistisch perspectief van de ruimte, waarbij alle richtingen en hoeken zichtbaar zijn, vastgelegd door de camera.

Dit wordt bereikt met speciale 360°-camera’s uitgerust met twee sensoren en twee groothoeklenzen, die alles op een meeslepende manier vastleggen.

Normale fotografie toont de beelden van voren, in een platte vorm, en de opname laat zien wat de cameralens bedekt; 360°-fotografie legt echter een object of een plaats vast vanuit al zijn hoeken, waardoor een bolvormig beeld van het geheel wordt gegenereerd met veel meer details dan een normale panoramische foto.

Deze foto’s worden herkend als meeslepend omdat men in alle richtingen tegelijk kan kijken, waardoor het beeld veel beschrijvender wordt. Ze worden gemaakt met een omnidirectionele camera of met een verzameling strategisch geplaatste camera’s, waardoor de gebruiker de weergave van het beeld in alle richtingen van het vliegtuig kan regelen.

360°-foto’s kunnen bolvormig of cilindrisch zijn. Foto’s genomen in bolvorm zijn twee keer zo breed als hoog. Vertaald naar graden betekent dit dat ze een verhouding hebben van 360 X 180 graden. Daarom kunnen deze bolvormige foto’s, wanneer ze interactief worden bekeken, in elke richting parallel aan het zicht van de kijker worden bekeken, maar ook naar boven en naar beneden.

Cilindrische foto’s daarentegen hebben een breedte van 360 graden maar zijn minder dan 180 graden hoog, wat betekent dat een deel van hun verticale inhoud buiten het beeld valt, beperkt is en de omhullende sensatie verliest.

 

Altijd al uw producten op een spectaculaire wijze willen tonen?

360 fotografie is nieuw in ons aanbod en bied spectaculaire beelden op van uw product. Klanten en potentieële klanten verbazen zich over uw mooie presentatie van uw producten omdat ze geheel rondom uw product kunnen bekijken. Van kleine producten zoals sieraden tot grote producten tot 1 meter groot kunnen we voor u een 360 graden animatie maken.

Indien u niet precies weet wat te kiezen of gewoon even wilt brainstormen over de mogelijkheden, maak even online een afspraak en ik kom vrijblijvend naar u toe om het een en ander te bespreken.

Waarom 360 graden fotografie voor mijn producten in mijn bedrijf?

 

Prijzen

prijzen 360 graden product fotografie

The making off 360 product animatie's

Veel gestelde vragen

360 graden animatie's alleen voor webshop ?

360 graden animaties zijn natuurlijk uitermate geschikt voor webshops, maar denk ook eens aan presentatie’s binnen en buiten uw bedrijf. Evenals digitale offertes.

Vertragen de beelden mijn website niet ?

Dat is juist het voordeel van de 360 graden productfotografie. Omdat het geen “film” is maar een aantal afbeeldingen achter elkaar, vertraagd het uw website NIET. Het bestand is niet groot.

Hoe groot mag mijn product zijn voor 360 graden fotografie ?

Uw producten kunnen tot wel 1 meter hoog en 1 meter breed en 1 meter diep zijn tot heel klein.

Waar vindt de fotografie plaats ?

De 360 graden fotografie vindt plaats in mijn studio in Neer (L). Producten kunt u naar me toe brengen of ik kom ze tegen een kleine vergoeding bij u ophalen en terugbrengen.

Waaruit bestaat onze 360 graden fotografie service?

 Bij productfotoxl.nl zijn we professionals in 360º fotografie in alle opzichten. Technologie is onze bondgenoot en als u wilt dat uw bedrijf zijn producten in 360º laat zien, aarzel dan niet om onze adviesdienst te raadplegen. We zullen u begeleiden en de beste opties aanbevelen tijdens het hele proces van het creëren van uw 360º virtuele ruimte.

Voordelen van 360 graden fotografie

Heeft u een e-commercebedrijf? Dan wordt je product presentatie enorm verbeterd dankzij 360º technologie. De  zoals een substantiële verbetering van de gebruikerservaring. Bovendien neemt de klanttevredenheid toe omdat het product dat ze virtueel zien, precies hetzelfde is als het product dat ze thuis ontvangen, waardoor het aantal retouren drastisch wordt verlaagd. De klant koopt wat hij leuk vindt, zeker als de foto hem alle nodige garanties geeft. Daarom is er niets beters dan 360º-fotografie om u hierbij te helpen.

  • Onderscheidbare foto’s t.o.v. concurrent
  • Bijna tastbare koop ervaring.
  • Elk product detail is te zien.
  • Uw klanten beslissen sneller.
  • U heeft minder retouren.
  • Uw producten zijn beter vindbaar in zoekmachines.