De perfecte foto's van uw producten

Website package bol.com

Bij een fotoshoot van uw producten zijn er legio mogelijkheden

Fotografie voor sociale netwerken

Fotografie voor sociale netwerken

 

Netwerken zoals onder andere Instagram en Facebook zijn de grote communicatieve showcase waarin gebruikers meerdere keren per dag verschijnen om vermaakt te worden, geïnformeerd te worden, zaken te doen, zichzelf te promoten of gewoon een efficiënt communicatiekanaal met anderen tot stand te brengen. Daarom zijn de kenmerken van de berichten erg belangrijk, vooral de foto’s , aangezien ze het hulpmiddel zijn dat de inhoud van de post veel aantrekkelijker maakt.

 

Enkele goede afbeeldingen in een productpost , vooral als u zich op verkoop richt, zullen uw toekomstige klant helpen een veel nauwkeuriger beeld te krijgen van wat u aanbiedt, omdat u visuele interesse toevoegt en de gebruiker helpt actie te ondernemen.

In feite helpt het gebruik van afbeeldingen in elke communicatieve context om de verspreiding van de boodschap te verbreden, zowel visueel als tekstueel.

 .

Voordelen van fotografie voor sociale netwerken

 

De afbeeldingen zijn vooral handig, zodat de berichten die u via de netwerken verzendt, beter , duidelijk zichtbaar en veel suggestiever zijn. Een goede samenstelling maakt je profiel aantrekkelijker en gebruikers zullen het keer op keer bezoeken. Bovendien  maken foto’s het voor Google gemakkelijker om inhoud te identificeren en te rangschikken, vooral als de kwaliteit van uw foto’s professioneel is . Het is ook een strategische actie om de eerste van de doelstellingen te bereiken die alle gebruikers van hun online activiteiten willen : relevantie, autoriteit, zichtbaarheid, klikken , delen, opmerkingen en conversie dankzij de inhoud .

Dit zijn enkele voordelen van het opnemen van ten minste één goede foto, zo professioneel mogelijk , in elk bericht dat u uploadt naar uw netwerken:

 

– Afbeeldingen zijn het eerste contact dat de gebruiker heeft met uw inhoud en daarom fungeren foto’s als visitekaartje. Als ze interessant zijn en een professioneel tintje hebben, zullen ze een boeiende reactie uitlokken en die gebruiker de mogelijkheid bieden om bij je te blijven en verder te lezen, te klikken of een positieve opmerking achter te laten.

 

 Foto’s bevorderen de boodschap die u wilt verspreiden. Door de tekst te ondersteunen met een foto , begrijpt de lezer veel beter en sneller wat u wilt communiceren en worden uw berichten ook dichterbij, begrijpelijker en beter , totdat ze de ziel van de boodschap worden.

 

– Fotografie als product is de meest effectieve manier om uw inhoud te onderscheiden. Soms heeft de afbeelding meer waarde en geeft deze meer informatie dan de tekst van de post, dus het moet van goede kwaliteit zijn, een professionele uitstraling hebben en u onderscheiden van de felle concurrentie die online gevestigd is.

 

– De beste foto’s geven een professionele touch aan elke kamer. Als u een merkstrategie in de praktijk wilt brengen , zullen de afbeeldingen uw bondgenoten zijn om een ​​reactie uit te lokken bij uw volgers en uw site een grote solvabiliteit te geven.

 

– Een goede foto bevordert de SEO van onze pagina. Er moet rekening worden gehouden met twee aspecten: dat de foto adequaat en correct is en dat deze goed wordt beschreven met geoptimaliseerde trefwoorden . Zo heeft Google genoeg redenen om jouw content in de eerste organische zoekresultaten te positioneren, zowel in het webaspect als in afbeeldingen .

 

– De foto is een geweldige ondersteuning voor elke tekst. De beste foto’s spreken over je levensstijl, je persoonlijkheid en uiteindelijk over jou.

 

Als u een project in handen heeft, moet u altijd rekening houden met het bewerken van de afbeeldingen en deze behandelen als een essentieel product in de samenstelling van uw website, vooral in het geval van een e-commerce .

Het bewerken van de foto’s en het geven van een persoonlijk tintje zal ook interessant zijn om een ​​grote aantrekkingskracht te creëren voor uw inhoud en het product dat u aanbiedt.

Met welke sociale netwerken werken we het meest?

 

Ongetwijfeld zijn de RRSS zoals Facebook en Instagram degene waar je het meest aan zou moeten werken om een ​​plaats voor jezelf te veroveren in de online wereld , je kennis, je producten of gewoon je levensstijl te verspreiden en alleen als amusement te gebruiken. Instagram en Facebook pakken de lauweren qua aantal gebruikers en interactie, daar moet je dus rekening mee houden. Als het gaat om het werken aan fotografie voor sociale netwerken, zijn dit onze belangrijkste platforms:

 

instagram

Instagram heeft niets meer en niets minder dan meer dan 1.000 miljoen gebruikers en het is het platform dat is gemaakt met het uitdrukkelijke idee dat audiovisuele inhoud voornamelijk op zijn profielen moet worden gedeeld. Dit maakt het een geweldig netwerk om marketing, promotie en business te oefenen.

Een ander voordeel van Instagram is dat het de goedkeuring heeft van jongere gebruikers die het relevant, vermakelijk en gebruiksvriendelijk vinden, met zijn vluchtige verhalen , publicaties en alle interacties die het mogelijk maakt in termen van likes , reacties en shares.

 

Facebook

Het is de beroemdste ter wereld en jarenlang de meest gebruikte. Het is aantrekkelijk omdat het mensen verbindt en het gemakkelijk is om ermee en met andere gebruikers te communiceren.

Op visueel niveau kunt u foto’s en video’s opnemen die de teksten begeleiden en alles wat u wilt verspreiden met zijn 2.500 miljoen gebruikers.

De populariteit onder millennials en generatie X leidt ertoe dat de inhoud die naar dit netwerk wordt geüpload, verwijst naar de levensstijl van zijn gebruikers en het thema is algemeen. U mag echter niet vergeten dat het uploaden van een goede tekst met bijbehorende kwaliteitsafbeeldingen uw gebruikersprofiel en ook uw interacties zal verbeteren. In dit geval is het bewerken van de foto’s een goed idee.

 

pinterest

Het is een minder populaire RRSS, maar heeft nog steeds 322 miljoen actieve gebruikers, een niet onbelangrijk cijfer als je bedenkt dat het een platform is dat is ontworpen om infographics, video’s, foto’s en allerlei soorten audiovisueel materiaal online te delen . Het is als een geweldige showcase, als een soort catalogus met ideeën waarmee gebruikers allerlei onderwerpen kunnen organiseren en delen. Visueel is het erg interessant.

Waarom ons bedrijf inhuren?

 

Nu weet je waarom het maken en bewerken van foto’s voor RRSS een goed idee is als je bekend wilt worden in de online wereld.

Als u niet veel tijd heeft of gewoon niet weet hoe u het moet doen, kunt u een beroep doen op de diensten van een professionele fotograaf die u zijn dienst zal aanbieden om uw doelen te bereiken.

De fotografen van ons bedrijf zijn visuele makers die tot uw dienst staan ​​en zich aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften.

 

Als je jezelf wilt toewijden aan online werk dat gebruikers en consumenten aanspreekt, dan moet je kwaliteitsvolle, goed bewerkte en volledig professionele inhoud hebben die ongetwijfeld het idee overbrengt dat je wilt afdrukken op je merk. Een fotografisch werk zoals dat van onze experts zal uw berichten relevant maken en zowel uw publiek als Google, dat van allemaal de meest veeleisende gebruiker is, betoveren.

U kunt dus rekenen op onze ervaring en professionaliteit om uw uitingen te redigeren en dat uw compositie de topposities bereikt.